Χονδρική για σχολές γιόγκα

Ο Mr. East προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες που έχετε ως επαγγελματίες της γιόγκα σε εξοπλισμό, στρώματα και αξεσουάρ γιόγκα, διακοσμητικά. Θέλουμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να σας δείξουμε το ενδιαφέρον μας και να προσπαθήσουμε μαζί να βρούμε την καλύτερη λύση στα οικονομικά σας δεδομένα.

Η ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα μας κάνει περήφανους, όπως και τα δικά σας σχόλια για αυτά.

Οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι για μας ανεκτίμητες και συχνά τις συλλέγουμε για να αποφασίσουμε για την προσθήκη ή δημιουργία νέων προϊόντων σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

-Βοηθάμε τις επιχειρήσεις γιόγκα στον εξοπλισμό και την διακόσμηση του χώρου με καλύτερες τιμές.

-Συμμετέχουμε στις ανοιχτές εκδηλώσεις γιόγκα.

Πιστεύουμε ότι η άσκηση γιόγκα επιφέρει σημαντική βελτίωση στην υγεία και διάθεση των ανθρώπων και θέλουμε να βοηθήσουμε στην διάδοσή της.

– Στηρίζουμε τις εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και γενικά όλα τα βήματα κατά το στήσιμο και την λειτουργία, με όποιο τρόπο μπορούμε ή χρειάζεται.

-Ξεκινήσαμε από την αρχή να σχεδιάζουμε την σειρά προϊόντων γιόγκα meastery, η οποία παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ινδία.

Η πατρίδα της γιόγκα είναι ο καλύτερος σύμβουλος για εμάς, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που συνεχώς αλλάζουν και αυξάνονται.

Η σειρά προϊόντων γιόγκα meastery σχεδιάζεται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της γιόγκα στην Ινδία, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο, οικονομικότερο και ομορφότερο τρόπο.

Χονδρική για σχολές γιόγκα
Σχετικά με τον Mr. East

Επικοινωνήστε μαζί μας στο wholesale@mreast.gr ή τηλεφωνικώς στο 6944146485 ή στο 2316007620.

Εκθεσιακός χώρος στην Θεσσαλονίκη, Στρατηγού Σαράφη 48Ε, Καλαμαριά.

Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε.