Σχετικά με τον Mr. East

Ποιοι είμαστε

Μετά από πολλά ταξίδια στην Ινδονησία την Ταϊλάνδη και την Ινδία οραματιστήκαμε την Mr. East που θα μπορούσε να φέρει στην Ελλάδα τις ιδιαίτερες δημιουργίες που συναντήσαμε και μας εντυπωσίασαν.

Η γιόγκα, το μασάζ και γενικά η ευεξία, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας και του πολιτισμού των λαών αυτών και έτσι βρέθηκαν στα αρχικά μας σχέδια.

Συνδυάσαμε την διαφορετική επαγγελματική μας εμπειρία και δημιουργήσαμε την Mr. East τον Φεβρουάριο του 2014.

Συνεχίζουμε μέχρι σήμερα το ταξίδι αυτό με αμείωτο ενδιαφέρον..

Η δραστηριότητά μας

Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά στο λιανικό και στο ιντερνετικό  εμπόριο από το 2014.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιδιαίτερα χρηστικά χειροποίητα αντικείμενα και κομμάτια τέχνης στο χώρο του επίπλου, της διακόσμησης, των ειδών δώρου, στα είδη γιόγκα και στα αξεσουάρ σε ιδιαίτερα προσιτές και λογικές τιμές.

Εισάγουμε κυρίως από την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και την Ινδία, αλλά και από ευρωπαϊκές χώρες, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, για να συμπληρώσουμε την συλλογή γιόγκα μας.

Έχουμε επιλέξει με μεγάλη φροντίδα το κάθε μας κομμάτι ξεχωριστά με σκοπό να σας γοητεύσουν, να σας εκπλήξουν και να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Διατηρούμε ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου ενημερώνουμε σχετικά με τα προϊόντα μας και κοινοποιούμε την δράση μας.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα του Mr. East επιλέχθηκαν ώστε να κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη και διαφορετική, δίνοντας ένα τόνο ανατολίτικου μυστηρίου.

Έχουν καταγωγή από λαούς της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδίας που φημίζονται παγκοσμίως για την τέχνη τους.

Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα, τα οποία έχουμε επιλέξει προσωπικά, αποτελούν τα πλέον αντιπροσωπευτικά χειροποίητα δημιουργήματα αυτών των λαών.

Ακόμα παραπέρα, τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην αναγνώριση των τοπικών καλλιτεχνών για την προσωπική τους δουλειά, αλλά και στην οικονομική επιβίωσή τους.

Φροντίζουμε ώστε όλα τα προϊόντα μας, αλλά και τα υλικά συσκευασίας μας, να είναι φυσικά και ανακυκλώσιμα.

Σχετικά με τον Mr. East

Προφίλ

Η Mr. East αναπτύσσει τις δραστηριότητές της με σεβασμό στις κοινωνικές αξίες, το δίκαιο εμπόριο, τα ήθη, τα έθιμα και την διαφορετικότητα των λαών, καθώς και την περιβαλλοντική ευθύνη. 

Παρέχουμε οικολογικά χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από ξύλο και ρίζες δέντρων ελεγχόμενης κοπής, από φυσικό μετάξι και βαμβάκι και προωθώντας οργανικά υλικά, όπως τα κελύφη φαγόπυρου (buckwheat seeds) και το μεταξοβάμβακο (kapok).

Το φαγόπυρο και η χρήση του σαν οργανικό γέμισμα μαξιλαριών

Ακολουθούμε πρότυπα διαδικασιών λειτουργίας που δημιουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς.

Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η έδρα της εταιρείας Mr. East βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Σαράφη 48Ε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα από το 2014.

Όραμα

Το όραμα μας είναι να φέρουμε πιο κοντά τις δημιουργίες, τις τέχνες και τον πολιτισμό της Ανατολής πιο κοντά στην χώρα μας αλλά και στον δυτικό κόσμο.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ποιοτική ασιατική αγορά στον χώρο της γιόγκα, του μασάζ και της ευεξίας, της διακόσμησης και του επίπλου που να κρατάει το κόστος χαμηλά.

Ονειρευόμαστε ένα κόσμο πιο πράσινο για το μέλλον. Αφιερώνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε να βρίσκουμε τρόπους λειτουργίας που να σέβονται το περιβάλλον μας.

Στοχεύουμε στην εξαγωγική δραστηριότητα, με τη δημιουργία ιστοσελίδας στην διεθνή αγορά και παράλληλα την δημιουργία συλλογής ελληνικών αντικειμένων τέχνης.

Προσπαθούμε να είμαστε ένας φιλικός συνεργάτης στον χώρο της γιόγκα 

Το χαμόγελό σας είναι το μοναδικό μας κριτήριο για την επιτυχία της συνεργασίας μας.