Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιδιαίτερα χρηστικά χειροποίητα αντικείμενα και κομμάτια τέχνης στο χώρο του επίπλου, της διακόσμησης, των ειδών δώρου, στα είδη yoga και στα αξεσουάρ από χώρες της Ασίας, όπως Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Ινδία, σε ιδιαίτερα προσιτές και λογικές τιμές. Έχουμε επιλέξει με μεγάλη φροντίδα το κάθε μας κομμάτι ξεχωριστά με σκοπό να σας γοητεύσουν και να σας εκπλήξουν.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα του Mr. East επιλέχθηκαν ώστε να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη και διαφορετική, δίνοντάς της ένα τόνο ανατολίτικου μυστηρίου. Έχουν καταγωγή από λαούς της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδίας που φημίζονται παγκοσμίως για την τέχνη τους. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα, τα οποία έχουμε επιλέξει προσωπικά, αποτελούν τα πλέον αντιπροσωπευτικά χειροποίητα δημιουργήματα αυτών των λαών. Ακόμα παραπέρα, κάποια από τα προϊόντα αυτά βοηθούν στην αναγνώριση των τοπικών καλλιτεχνών για την προσωπική τους δουλειά.

Η εταιρεία

Η εταιρεία Mr. East αναπτύσσει τις δραστηριότητές της με σεβασμό στις κοινωνικές αξίες, το δίκαιο εμπόριο, τα ήθη, τα έθιμα και την διαφορετικότητα των λαών, καθώς και την περιβαλλοντική ευθύνη, παρέχοντας οικολογικά χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από ξύλο και ρίζες δέντρων ελεγχόμενης κοπής, από φυσικό μετάξι και βαμβάκι και προωθώντας οργανικά υλικά, όπως τα κελύφη φαγόπυρου (buckwheat seeds) και το καπόκ (kapok).

Η έδρα της εταιρείας Mr. East βρίσκεται στην Στρατηγού Σαράφη 48Ε, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο σε χώρες της Ευρωζώνης, αλλά και των Βαλκανίων.