Σατυανάντα γιόγκα: Ομιλία της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στη Θεσσαλονίκη

Σατυανάντα γιόγκα: Ομιλία της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στη Θεσσαλονίκη

Σατυανάντα γιόγκα: Ομιλία της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στη Θεσσαλονίκη

 

Το Σάββατο 17 Mαρτίου 2018, ώρα 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, στη Θεσσαλονίκη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο: Αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”, Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, με θέμα:

 

«Γιόγκα: Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Ευτυχίας, Θεωρία και Πρακτικές»

 

Η γιόγκα μάς υπενθυμίζει ότι η Ευτυχία και η Θλίψη είναι καταστάσεις που γεννώνται στον νου μας και ότι επηρεάζουν πολύ την καρδιά μας. Κανείς δεν επιθυμεί τη δυστυχία και όλοι αναζητούμε την Ευτυχία με κάθε τρόπο.

Η Σουάμιτζι θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία για το τί πραγματικά είναι η Εσωτερική Ευτυχία και πώς μπορούν οι πρακτικές της γιόγκα να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε σωματική, νοητική και συναισθηματική ισορροπία και υγεία.

Η Σουάμι Σιβαμουρτι Σαρασουάτι ίδρυσε το Κέντρο της Γιόγκα Σατυανάντασραμ Ελλάδος το 1977. Ορίστηκε Yoga Acharya από το Συμβούλιο Yoga Vidya της Ινδίας. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία σχετικά με τη Σατυανάντα γιόγκα, και ταξιδεύει συχνά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στη γιόγκα. Δείτε περισσότερα για το έργο της εδώ.

H απόκτηση της Ευτυχίας και η εξάλειψη της Θλίψης είναι η φύση του κάθε ανθρώπου και του κάθε όντος.
Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι

 

Συμβολική εισφορά: 7 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες :
Website: www.satyanandayoga.gr
Email: info@satyanandayoga.gr
Τηλ. 6956-481231 & 210 6644189 (Δευτ-Παρ 09.00-17.00)