Έφτασαν οι μέρες για το 6ο Flea Market & Street Food στην Θεσσαλονίκη!

6ο Flea Market & Street Food

6ο Flea Market & Street Food στην Θεσσαλονίκη στις 31.03 & 01.04!

 

To 6ο Flea Market & Street Food θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο Mr.East θα είναι και πάλι παρών με επιλεγμένα προϊόντα από την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ινδονησία.

Το έκτο Flea Market στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί από την ομάδα του Upnloud, μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται με τη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ανακοίνωση έρχεται με την αναγγελία του χώρου. Επιστρέφουμε στον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για το 6ο Flea Market & Street Food, μιας και ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί το πιο κεντρικό σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Η αγάπη μας για τη μουσική, μας οδήγησε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε τα δικά μας events, τα οποία προσπαθούμε να παρουσιάζουμε με τα δικά μας standards. Δωρεάν ή «μικρή» τιμή εισόδου, φτηνά ποτά και φαγητό, όρεξη για ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και προσπάθεια να προωθούμε έναν πολιτισμό που περιορίζεται…Τα events μας έχουν φιλοξενηθεί σε bars, συναυλιακούς χώρους, galleries, πισίνες, σε αποθήκες και στον προαύλιο χώρο του λιμανιού.

Πλέον νιώθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας κάτι που νιώθουμε ότι λείπει.

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action – outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα).

Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market:

o Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα

o Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις

o Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

o Μπαρ

• Kid Friendly

 

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ.

Για να πάρετε μία γεύση από την περσινή εκδήλωση δείτε εδώ.

 

Οι συλλογές από παραδοσιακά προϊόντα της ΝΑ Ασίας του Mr. East πάντα διαθέσιμες στο eshop μας.