4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στην Αθήνα

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στην Αθήνα

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στην Αθήνα

 

The attitude of gratitude is the highest way of living Yogi Bhajan” – «Η στάση ευγνωμοσύνης είναι ο ύψιστος τρόπος ζωής»

 

O Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδος, σας καλεί στο 4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στις 16-17 Μαρτίου 2019 (12:00-19:00) στο Κτίριο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, (ΗΣΑΠ Θησείο)

Προσκεκλημένος του 4ου Φεστιβάλ είναι ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Δασκάλων Satya Singh που θα προσφέρει 3ωρο σεμινάριο με θέμα “Life Vision” «Όραμα Ζωής»

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 12 μαθήματα Κουνταλίνι Γιόγκα καθώς και διαλογισμός με γκονγκ, ομαδικός διαλογισμός και ατομικές συνεδρίες Sat Nam Rasayan. Θα λειτουργεί έκθεση με προϊόντα σχετικά με την υγεία και την ευεξία, καθώς και υγιεινές χορτοφαγικές λιχουδιές από το Planet Kingdom και το Royal Curry House.

H Κουνταλίνι Γιόγκα, όπως διδάχθηκε από τον Yogi Bhajan, χρησιμοποιεί πανάρχαιες τεχνικές για την χαλάρωση και την ευεξία του σώματος, την ηρεμία και το καθάρισμα του νου, έχοντας σαν στόχο την σύνδεση του ατόμου με την ψυχή του.

 

Συμμετοχή: Δωρεά 10 ευρώ και για τις 2 ημέρες.

Για να κάνετε την εγγραφή σας δείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα του Φεστιβάλ εδώ.

 

Ο Mr. East θα είναι εκεί και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στρώματα και αξεσουάρ, κλασσικά αλλά και νέα!

 

Και μην ξεχνάτε πως συνεχίζουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης στρωμάτων όλων των υλικών!

Δείτε σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης μας και τα οφέλη του για εσάς εδώ

 

Η συλλογή του Mr. East από αξεσουάρ γιόγκα αλλά και εναέριας γιόγκα είναι πάντα διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.