2η ημερίδα κουνταλίνι γιόγκα στην Θεσσαλονίκη

2η ημερίδα κουνταλίνι γιόγκα στην Θεσσαλονίκη

2η ημερίδα κουνταλίνι γιόγκα στην Θεσσαλονίκη

Η 2η ημερίδα κουνταλίνι γιόγκα στην Θεσσαλονίκη πλησιάζει..

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας (ΚΥΤΑ Ελλάς) την προηγούμενη χρονιά, ο σύλλογος επανέρχεται με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα και ένα πλήθος εκλεκτών δασκάλων που θα καθοδηγήσουν τα μαθήματα της ημερίδας.

Ο Mr.East θα βρίσκεται εκεί για να σας δώσει την  δυνατότητα να δοκιμάσετε τα προϊόντα γιόγκα της σειράς μας meastery αλλά και τα στρώματα της yogistar. Περισσότερες εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση!

10 Δάσκαλοι της Κουνταλίνι Γιόγκα σας καλούν στο 2nd Kundalini Yoga Day στις 14 Οκτωβρίου στην ΧΑΝΘ (12.00-19.30)

Είναι μία ημερίδα ευεξίας και χαλάρωσης με 15 μαθήματα που απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση & προηγούμενη εμπειρία.

Διδάσκουν Sat Akal Καλλιόπη Ριζοπούλου, Guru Jiwan Αριστοτέλης Καραγκούνης (Πρόεδρος των Συλλόγων Γιόγκα Ελλάδας & Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας), Βάσω Charan Βαίδου, Μανταλένα Κουνινή και άλλοι εκλεκτοί δάσκαλοι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Χώρος : ΧΑΝΘ, Ν. Γερμανού 1, Πλατεία ΧΑΝΘ

Ώρες: 12:00 – 19:30

Ολόκληρο το Σύμπαν είναι μια δόνηση ενέργειας. Κάθε ένας από εμάς παράγει δόνηση μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια, τις πράξεις, τις αισθήσεις και τα συναισθήματά του. Για κάθε δόνηση που…(διαβάστε εδώ)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ

Η Kundalini Yoga είναι μια πανάρχαια τεχνολογία το κρυφό ‘διαμάντι’ των γιόγκα που για πολλές χιλιάδες χρόνια παρέμενε μυστική στην Ινδία. Μέχρι που κάποια στιγμή…(διαβάστε εδώ)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση δείτε εδώ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης Ημερίδας Κουνταλίνι Γιόγκα δείτε εδώ.

 

Η συλλογή από αξεσουάρ γιόγκα του Mr. East είναι πάντα διαθέσιμη στο eshop μας.