Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Καναπέδες κρεβάτια από ξύλο τικ ή μπαμπού

Οι καναπέδες κρεβάτια από ξύλο τικ ή μπαμπού είναι παραδοσιακά έπιπλα από την Ινδονησία που μπορεί κανείς να συναντήσει και σε άλλες χώρες της Ασίας. Είναι ιδιαίτερα και εντυπωσιακά έπιπλα που προσφέρουν άνεση όπου τοποθετηθούν. Συνήθως έχουν μεγάλο μέγεθος, επιτρέποντας τρία άτομα να κάθονται άνετα. Όλοι οι καναπέδες της συλλογής μας είναι χειροποίητοι, δηλαδή μοναδικά κομμάτια.

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια ποικιλία από καναπέδες από ξύλο τικ, διακοσμημένους με σκαλιστά σχέδια. Το ξύλο τικ είναι ένα από τα πιο ακριβά και ανθεκτικά εξωτικά ξύλα. Η συντήρηση που χρειάζεται το τικ είναι ελάχιστη σε σχέση με άλλα ξύλα. Θεωρείται ιδιαίτερα κατάλληλο για έπιπλα εξωτερικού χώρου, αλλά και για δάπεδα εσωτερικών χώρων, πάγκους και έπιπλα εσωτερικού χώρου. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες εδώ.

Επίσης υπάρχουν και οι καναπέδες από μπαμπού. Είναι εντυπωσιακοί, απλοί και αρκετά ανθεκτικοί ώστε να χρησιμοποιούνται και σε εξωτερικούς χώρους. Το μπαμπού είναι ένα πολύ δημοφιλές θέμα διακόσμησης στην Ασία. Έχει μια φυσική και αέρινη αίσθηση, που ενισχύει την εμφάνιση σε οτιδήποτε γίνεται ή σχεδιάζεται με αυτό. Είναι ένα απαλό και όμορφο υλικό. Το χρησιμοποιεί η Ανατολή στην διακόσμηση, στα σπίτια και στα παλάτια τους, για χιλιάδες χρόνια, πετυχαίνοντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.