Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Πανιά εναέριας γιόγκα (aerial yoga silks) από την Firetoys

Τα πανιά εναέριας γιόγκα (aerial yoga silks) είναι τα ιδιαίτερα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την άσκηση γιόγκα καθώς αιωρούνται. Ο κατασκευαστής Firetoys είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχετικά με ακροβατικό εξοπλισμό, δίνοντας την μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα ασφαλείας.

Κατασκευάζονται με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν λειτουργικότητα και ασφάλεια. Τα υφάσματα αυτά έχουν μια μικρή ελαστικότητα κατά πλάτος και σχεδόν μηδενική ελαστικότητα κατά μήκος. Το φορτίο εργασίας με ασφάλεια ορίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία στα 172 κιλά (το φορτίο εργασίας είναι κατά πολύ μικρότερο του ορίου παραμόρφωσης ή θραύσης).

Ο τρόπος επεξεργασίας αυτού του υφάσματος δημιουργεί ένα αισθητικό αποτέλεσμα που προσομοιάζει το μετάξι. Για τον λόγο αυτό αναφέρονται στην αγορά και ως silks.

Τα πανιά μας έχουν μήκος έξι μέτρων, μεγαλύτερο από το απαραίτητο. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Καταρχάς για να περισσεύει ύφασμα μετά τους κόμπους (ασφάλεια) και κυρίως για να έχει το πανί περιθώριο προσαρμογής στο ύψος του, κατά την στερέωση του(1-1,5 μέτρο).

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής είναι διαθέσιμα και με προπαραγγελία. Ο χρόνος παράδοσης σε περίπτωση προπαραγγελίας είναι 5 – 7 εργάσιμες ημέρες.

Αν είστε δάσκαλος / δασκάλα γιόγκα ή ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που φιλοξενεί τμήματα γιόγκα, μάθετε για τις ειδικές μας τιμές εδώ.

Εναέρια γιόγκα (Aerial yoga)

Πανιά εναέριας γιόγκα (aerial yoga silks)

110.00