ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από την courier “ΕΛΤΑ courier” σε 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της ή από Πρακτορείο μεταφορών σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (κατοικία, επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου αυτό χρειάζεται.

Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή ατυχημάτων. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις παραγγελιών. Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνείστε μαζί μας για συνεννόηση.

Στην περίπτωση αποστολής με «ΕΛΤΑ courier» σε δυσπρόσιτη περιοχή, όπως αυτή ορίζεται από την «ΕΛΤΑ courier», το δέμα παραμένει στο πλησιέστερο γραφείο της «ΕΛΤΑ courier» της περιοχής σας για παραλαβή από εσάς.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Για αγορές προϊόντων μέχρι 3 κιλά η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 6€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%) με χρόνο παράδοσης (2-4 ημέρες) για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η επιβάρυνση είναι 2€ επιπλέον.

2. Για αγορές προϊόντων άνω των 3 και εώς 25 κιλών το κόστος αποστολής με «ΕΛΤΑ courier» επιβαρύνεται με 7€ (για αποστολές σε όλη την Ελλάδα).

3. Για αγορές προϊόντων άνω των 25 και εώς 50 κιλά το κόστος αποστολής με «ΕΛΤΑ courier» επιβαρύνεται με 12,5€ (για αποστολές σε όλη την Ελλάδα).

4. Σε ειδικές περιπτώσεις που το κόστος μεταφοράς υπερβαίνει συνολικά τα 30€ η παραγγελία θα αποστέλεται σε μας και θα σας ενημερώνουμε για τις πιθανές επιλογές μεταφοράς προς δική σας εξυπηρέτηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν κλπ. Επιστροφές των προϊόντων, τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορούν να γίνουν εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα και προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις :

1. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία οφείλεται σε εμάς, έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία του θα πρέπει να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν εμάς.

2. Επίσης, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο esales@mreast.gr. Παρακαλώ επικοινωνήστε οπωσδήποτε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.